Toimitusehdot

Verkkokauppa

PK-Myyntiapu (PK-Toimistoavun aputoiminimi, Y-tunnus 3248719-1, Hiekkamäentie 2, 04300 Tuusula) myy pääasiassa kierrätystuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Joukossa voi olla myös käyttämättömiä tuotteita. Käytettyjen tuotteiden myyntiin sovelletaan AVL 79§ mukaista marginaaliverokäsittelyä. Mahdollisten muiden tuotteiden ja toimituskulujen osalta normaali alv-käytäntö. PK-Myyntiapu pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Vaatteiden ja tavaroiden kunto

Suurin osa tuotteista on käytettyjä, mutta vaatteet tarkastetaan huolellisesti ennen myyntiin laittoa. Valaistuksesta ja inhimillisyydestä johtuen joskus joku virhe voi jäädä huomiotta. Myös tuotekuvien värit saattavat vaihdella.

Näin ollen huomioithan, että käytetyssä tuotteessa voi luonnollisesti olla pientä käytön aiheuttamaa kulumaa. Suurin osa tuotteista on silti erittäin hyvässä. Tuotekuvauksessa ilmoitetaan, mikäli tuotteessa on pientä nukkaa, kulumaa tmv, joten luethan kuvauksen huolella.

Jos tuotteessa ei ole kokolappua, sen koko on arvioitu.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Tuotteen tiedoissa näkyy varastosaldo. Useimpia tuotteita on vain yksi kappale myynnissä.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakkaan vastuulla on antaa tarvittavat ja oikeat tiedot tilausta tehdessään maksun ja toimituksen onnistumiseksi. Yrityksellä on oikeus perua tilaus, jos asiakas on antanut virheelliset ja/tai puutteelliset tiedot.

Tilausvahvistus, maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassa on käytössä Paytrailin tarjoamat verkkopankkimaksut.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


Verkkopankkimaksun lisäksi on mahdollista valita maksu ennakkolaskulla tai maksu noudon yhteydessä.

Tilauksen vahvistamisen jälkeen lähetetään sähköpostiin tilausvahvistus.


Toimitustavat, -kulut ja -aika


Toimitustapoina on postipaketti tai nouto Tuusulasta

Postipaketti

Valittuasi postitus vaihtoehdon, tilatut tuotteet toimitetaan Postin lähimpään noutopisteeseen halvimman vaihtoehdon mukaan. Paketti viedään Postiin 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Toimitusmaksu on 5 euroa.

Kun paketti on viety Postiin, lähetetään sähköpostitse vielä Postin seurantakoodi sekä kuitti ostosta.Nouto

Tavarat voi myös noutaa toimistolta Tuusulasta, osoite Hiekkamäentie 2. Valittuasi tämän vaihtoehdon, olen yhteydessä tilauksen jälkeen ja sovitaan noutoaika.


PK-Myyntiapu ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Toimitukset vain Suomeen.


Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tavaroilla on 14 päivän peruutusoikeus, kunhan vaatteita ja tavaroita ei ole käytetty. Asiakas maksaa itse peruutuksesta aiheutuvat kulut, jos kyseessä ei ole reklamaatiotuote. 14 vrk peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. 

Peruutusilmoitukseen tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote sekä syy palauttamiselle. Ilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen pkmyyntiapu@gmail.com.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa.

Liitä tuotepalautuksen yhteyteen vielä nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Maksamasi summa palautetaan tilillesi 14 päivän kuluessa tuotepalautuksen saapumisesta.

Palautusosoite: PK-Toimistoapu, Hiekkamäentie 2, 04300 Tuusula, puhelinnumero: 040 621 1843


Reklamaatiotuote

Reklamaatiotuotteiden kohdalla hyvitetään tuotteen hinta ja postikulut (halvimman mukaan) kokonaisuudessaan, jos tuotteen mahdollista vikaa ei ole kuvailtu verkkokaupan tuoteselosteessa. Voimme myös sopia hinnan alennuksesta palautuksen sijaan. Otathan tällaisessa tilanteessa heti yhteyttä pkmyyntiapu@gmail.com.


Lunastamaton paketti

Pelkkä palauttaminen tai tilauksen noutamatta jättäminen toimituspisteestä ei ole peruutus. Yrityksellä on oikeus pidättää kulut, jotka aiheutuvat tilauksen palautumisesta sellaisessa tilanteessa, jossa asiakas ei ole noutanut tilaustaan toimituspisteestä.Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen pkmyyntiapu@gmail.com tai soittamalla 040 621 1843. Jos paketti on selvästi vaurioitunut postin kuljetuksen aikana, kuvaa paketti huolellisesti ennen avaamista. Jos tuote on vaurioitunut, tee vahinkoilmoitus Postiin.